HomeKosovoTesto-Y Kosovë, çmimi, komentet, përbërja - për të trajtuar impotencën dhe për...

Testo-Y Kosovë, çmimi, komentet, përbërja – për të trajtuar impotencën dhe për të përmirësuar ereksionin

Author

Date

Category

Testo-Y Kosovë, komentet, përdorimi

Testo-Y përdorimi, çmimi, Kosovë, blihet

Testo-Y përbërja, blej, komentet, blihet

Testo-Y opinionet, çmimi, përbërja, blej

Mosfunksionimi erektil është një problem mjaft i zakonshëm dhe urgjent për shumë meshkuj të të gjitha moshave. Ka bërë që shumë çifte të ndahen, devijime, humbje të vetëbesimit dhe rritje të numrit të personave me çrregullime depresive.

 

Këto dukuri negative shkaktohen nga fakti se nevoja e një burri për të qenë në gjendje të kënaqë një grua luan ndoshta rolin më të rëndësishëm në vetëvlerësimin e tij të qëndrueshëm dhe adekuat, si dhe në perceptimin e tij për veten si një përfaqësues i fortë dhe i guximshëm i seksi më i fortë. Por kur e humbet këtë mundësi, ndodh një avari në botën e tij të brendshme dhe fillon procesi i vetë-akuzës, shfaqja e shumë komplekseve dhe një ndjenjë inferioriteti dhe dobësie. Dhe për faktin se burrat rrallë ndajnë atë që i shqetëson vërtet, ata kanë neuroza, tension të vazhdueshëm nervor, nervozizëm, një numër të madh frikash që kullojnë sistemin nervor. E gjithë kjo ndikon negativisht jo vetëm në shëndetin fizik, por edhe në atë mendor të seksit më të fortë. Dhe nëse të gjitha këto shenja injorohen për një kohë të gjatë, atëherë edhe seksologët, terapistët e seksit dhe psikoterapistët më të kualifikuar dhe kompetentë nuk do të jenë në gjendje të ndihmojnë në përballimin e këtij problemi. Për ta parandaluar këtë, duhet të gjeni në veten tuaj forcën e brendshme për të treguar dobësinë tuaj, gjë që në këtë situatë është absolutisht normale dhe të kërkoni ndihmë në kohë.

Testo-Y – këto janë kapsula novatore për potencë, të cilat janë në gjendje të rikthejnë forcën mashkullore dhe qëndrueshmërinë e trupit në mënyrë sa më efikase dhe pa dhimbje. Në këtë artikull do të analizojmë se çfarë është Testo-Y, si funksionon produkti, cilat janë përparësitë e tij, si të përdoren Testo-Y, ku të blihet kapsulat dhe sa çmimi ato në Kosovë. Në forume, ju gjithashtu mund të lexoni komentet dhe opinionet nga përdorues të kënaqur.

Përparësitë kryesore

Përparësitë kryesore të kapsulave për fuqinë përfshijnë faktin se ato nuk kanë kundërindikacione dhe efekte anësore. E gjithë kjo për faktin se ato përfshijnë përbërës të zgjedhur dhe të testuar me kujdes që nuk dëmtojnë shëndetin e njeriut. Prandaj, ato mund të përdoren nga burrat në çdo moshë dhe me çdo ndjeshmëri të trupit, pasi agjenti nuk shkakton reaksion alergjik dhe nuk ka kufizime moshe. Përveç kësaj, produkti ka një certifikatë të cilësisë së lartë, të cilën e ka marrë gjatë shumë studimeve klinike dhe një nivel të mjaftueshëm besimi tek gjysma e meshkujve të popullsisë. Me përdorimin e rregullt të kapsulave, rezultati do të jetë thjesht i mahnitshëm.

Kur të merrni kapsula Testo-Y?

Ilaçi për burrat Testo-Y rekomandohet të merret në prani të problemeve të mëposhtme:

  • Disfunksioni erektil
  • Vështirësi në arritjen e gjendjes së zgjimit seksual
  • Ulje e dëshirës seksuale
  • Ereksion i dobët, i paqëndrueshëm
  • Rënia e penit gjatë intimitetit, duke parandaluar futjen e penit në vaginë ose marrëdhënien e plotë.
  • Kohëzgjatja e shkurtër e kontaktit seksual, gjë që e bën të pamundur kënaqësinë e plotë të partnerit
  • Frika nga intimiteti, vetë-dyshimi, impotenca psikologjike
  • Ejakulimi i parakohshëm
  • Ndjesitë e lehta gjatë orgazmës

Ilaçi Testo-Y ka një efekt kompleks në sistemin gjenitourinar mashkullor, duke përmirësuar jo vetëm potencën, por edhe cilësinë e jetës intime në përgjithësi.

Si punon?

Funksioni kryesor i ilaçit është të eliminojë shkaqet që provokuan mosfunksionimin erektil. Komponentët aktivë stabilizojnë gjendjen psikologjike, duke lehtësuar tensionin nervor dhe frikën, gjë që ju lejon të relaksoheni dhe të përqendroheni gjatë intimitetit. Eliminohen stagnimi dhe proceset inflamatore, të cilat gjithashtu mund të ndikojnë negativisht në fuqinë e një burri. Qarkullimi i gjakut në organet e legenit normalizohet dhe stimulohet qarkullimi i gjakut në organet gjenitale, gjë që siguron një ereksion të fortë. Parandalohet derdhja e parakohshme dhe rritet qëndrueshmëria e trupit. Ndikimi negativ i stresit në të gjitha organet dhe sistemet e shëndetit mashkullor eliminohet.

Në mënyrë që seksi të sjellë emocione ekskluzivisht pozitive, Testo-Y mund të blej tani pa shumë hezitim.

Mënyra e aplikimit

Përbërja e kapsulave përfshin substanca organike, përbërës bimorë dhe ekstrakte, të cilat ndikojnë në mënyrë të favorshme në funksionimin e shëndetshëm të trupit mashkullor, stabilizojnë gjendjen psikologjike, eliminojnë ankthin dhe gjithashtu rrisin dhe plotësojnë efektin e substancave kryesore.

Para përdorimit, duhet të lexoni udhëzimet e detajuara nga prodhuesi. Kohëzgjatja mesatare e kursit është 2 muaj. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Kapsulat rekomandohet të konsumohen dy herë në ditë me vakte. Për të arritur rezultatin më të prekshëm dhe efektiv, kursi i pranimit duhet të jetë i rregullt dhe i vazhdueshëm.

78 EUR

39 EUR