HomeMacedoniaMikotea Македонија, цена, критике, состав - папиломите се предизвикани од паразити внатре...

Mikotea Македонија, цена, критике, состав – папиломите се предизвикани од паразити внатре во вашето тело!

Author

Date

Category

Ако имате папиломи на вратот, под пазувите и на други места – тоа значи дека паразитите ве јадат одвнатре!

Ако човекот има папиломи на кожата, тоа значи дека колонии на смртоносни паразити се населиле во неговите внатрешни органи и полека го јадат неговото месо.

Според статистичките податоци, повеќе од 1 милијарда луѓе се заразени со паразити. Најточен начин да се дијагностицира инфекцијата е присуството на осип од папиломи.

Вашите прашања ги одговори

Д-р Лидија Доневска

Добро позната лекарка од Институтот за медицинска паразитологија и тропска медицина. Напишала повеќе од 20 научни трудови за молекуларна паразитологија. Главен истражувач во студијата за молекуларна дијагностика на лајшманиоза.

Работно искуство: повеќе од 15 години.

Од уредникот: Научниот истражувачки институт за медицинска паразитологија и тропска медицина ја откри вистинската причина за појава на папиломи на човечкото тело: паразитски инфекции. Неодамнешните студии покажаа дека најважните производи на паразитите се токсични и дека создаваат средина во стомакот којашто е соодветна за развој на лигави бактерии. Точно заради оваа причина, луѓето заразени со паразити може да откријат папиломи на нивните тела.

Ќе разговараме за овој медицински проблем со д-р Лидија Доневска, добропозната докторка од Институтот за медицинска паразитологија и тропска медицина.

Дописник: Д-рке Доневска, добар ви ден! Ќе започнам со главното прашање: дали е вистина дека поголемиот дел од македонската популација е заразена со паразити?

Д-р Доневска: Да. Ние заземаме една од водечките позиции во поглед на наездата од паразити. Ова се должи на екстремно лошите услови на животната средина, непостапувањето на властите и рамнодушноста на јавноста кон ова прашање.

Секоја година, милиони луѓе умираат поради болести предизвикани од паразити. Во исто време, ако погледнете во уверенија за смрт, таму нема да видите ознаки „смрт поради паразити“. Исклучоците се многу ретки, ова се ситуации кога е невозможно да се игнорира инфекцијата со паразити, на пример, срцето е затнато со паразити. За локалните медицински власти е непрофитабилно да го препознаат високото ниво на наезда од паразити и фактот дека околу 89% од сите смртни случаи се предизвикани од паразити. Освен тоа, болестите активирани од паразити ги принудуваат луѓето да одат во клиниките и да купуваат скапи лекови. Тоа е огромен пазар. Се надевам дека ќе може да прочитате меѓу редови и да разберете што сакам да кажам.

Дописник: Д-рке Доневска, дали папиломите навистина се знак на паразитски инфекции?

Д-р Доневска: Да. Неколку истражувачки групи се согласија дека производите од екскрецијата на паразитите доведуваат до појава на папиломи на човечка кожа. Освен тоа, ако видите папиломи на вашата кожа, тоа значи дека паразитите веќе се населиле во вашето тело и активно положуваат јајца. Тоа значи дека секој човек кој има папиломи на кожата е во животна опасност.

И да повторам, околу 89% од сите смртни случаи, вклучително и таканаречените „природни“, имаат само една причина – паразити коишто полека го јадат човекот одвнатре.

Најдобар лек за паразити во организмот – што е Mikotea, инструкции за употреба

Дописник: Значи, обично паразитите се глисти коишто може да доведат до појава на папиломи на кожата. Како може да предизвикаат смрт?

Д-р Доневска: Всушност, голема заблуда е да се мисли дека човечките паразити може да бидат само црви. Огромен број на различни видови паразити живеат во различни органи и доведуваат до голем број на разновидни последици. Покрај тоа, црвите или поточно глистите се доста опасни. Тие буквално ги уништуваат цревата, што доведува до нивно гниење, а потоа и до смртоносен исход. Патем, дури и глистите тешко се откриваат и елиминираат.

Заедно со нив, постојат илјадници паразити што може да живеат во црниот дроб, мозокот, белите дробови, крвта и стомакот. И речиси сите се смртоносни. Некои од нив веднаш почнуваат да дејствуваат агресивно и да го уништуваат телото. Другите паразити живеат незабележано сè додека нивниот број не стане толку голем што телото веќе не може да им се спротивстави, па човекот умира. Тие предизвикуваат низа фатални компликации: срцеви удари, канцерогени тумори, цироза на црниот дроб, нефритис, распаѓање на бубрезите итн.

Во исто време, со сигурност можам да кажам дека практично сите се заразени со паразити. Работата е во тоа што повеќето од нив се исклучително тешки за откривање. А кога последиците од паразитската инфекција стануваат забележливи, лекарите само се обидуваат да ги отстранат симптомите. Дури и при обдукција на телото, потребни се специјални тестови за откривање на паразитите. Барем за повеќето од нив.

Единствениот универзален симптом што точно ја одредува паразитската инфекција во човечкото тело се папиломите.

Дописник: Може ли да наведете некои конкретни примери на случаи со наезда од паразити?

Д-р Доневска: Би можела да ви кажам за стотици такви случаи. Но, сепак ќе се фокусирам на оние примери што јасно ги демонстрираат опасностите од паразити.

 • Ситуацијата заврши со среќен крај. Пациентот се пожали на повремени болки во стомакот. Прегледот покажа дека сите црева му се затнати со црви. Тие таму буквално ископале лавиринт, започнал процесот на распаѓање и човекот беше блиску до сепса. За време на операцијата, дел од цревата беше изваден, црвите беа исчистени, а ткивата во распаѓање беа отстранети. По една недела на интензивна нега, пациентот се чувствуваше подобро.
 • Матка со колонија на паразити внатре. За жал, веќе не беше можно да се отстрани само колонијата на паразити, бидејќи паразитите и нивните ларви целосно ја исполниле матката и ја зголемиле за неколку пати. Затоа, матката мораше да се отстрани. Жената беше спасена. Бидејќи труењето на телото беше претешко, таа беше подложена на специјализирана терапија по отстранувањето на матката, но на крајот почина по 3 години.
 • Ехинококна циста на срцето. Болеста беше откриена предоцна. Лекарот на смена сметаше дека човекот едноставно има коронарна срцева болест и ангина, но вистината беше многу посурова. Хируршката интервенција беше бескорисна, а не помогна ниту конзервативниот третман. Трансплантацијата на срце исто така не успеа, немаше донатори. Како резултат на тоа, пациентот почина без да се освести.

Дописник: Како може човек да знае дека е заразен со паразити?

Д-р Доневска: За жал, нема дефинитивни методи за дијагностицирање паразити внатре во луѓето. Делумно, ова се должи на постоењето на толку многу видови на паразити (познати се повеќе од 2000 вида), а делумно и на многу високото ниво на сложеност при нивното откривање. Целосен преглед за паразити може да се изврши на само неколку места во Македонија и чини огромна сума на пари.

Првите симптоми што покажуваат присуство на паразити во телото:

 • папиломи;
 • лош здив;
 • алергии (осип, насолзени очи, течење на носот);
 • осип и црвенило на кожата;
 • чести настинки, воспалено грло, затнат нос;
 • хроничен замор (брзо се заморувате, без оглед што правите);
 • чести главоболки;
 • запек или дијареја;
 • болки во зглобовите и мускулите;
 • нервоза, несоница и нарушувања на апетитот;
 • темни подочници.

Ако забележите барем еден од симптомите, тогаш постои веројатност од 99% дека имате паразити внатре во вашето тело. И треба да се ослободите од нив што е можно поскоро!

Третман за паразити – Miko tea каде да се купи, осврти, резултати

Дописник: Како луѓето може да се ослободат од паразитите и да се заштитат себеси?

Тековната состојба со производите за лекување на наезда од паразити е доста проблематична. Се разбира, постојат некои високоспецијализирани лекови што може да го исчистат организмот од глисти. Постојат повеќе или помалку ефикасни лекови против одредени видови на срцеви црви и паразити на црниот дроб. Главниот проблем со нив е што тие влијаат само на еден посебен вид на паразит. Додека секој човек е заразен со најмалку 7-8 вида. Ако ги земеме предвид просечните бројки, добиваме од 11 до 14 вида паразити за секое заразено лице.

До денес, постои само едно решение што ни овозможува да се ослободиме од паразитите. Антипаразитскиот производ се нарекува Mikotea. Клиничките испитувања покажаа неверојатни резултати. Извозот на производот е забранет сѐ додека не се обезбеди потребната количина за целото население на Македонија.

Дописник: Што го прави Mikotea толку посебен? Која е разликата помеѓу овој производ и другите антипаразитски производи?

Д-р Доневска: Како што веќе реков, до денес, ова е единственото антипаразитско решение во целиот свет. Тоа помага целосно да се ослободите од паразитите. Затоа е толку баран од меѓународните веледрогерии и фармацевтските компании. Во споредба со другите антипаразитски производи, тој делува директно против целиот спектар на паразити што може да го заразат човечко тело. Земајќи ги предвид проблемите со дијагнозата, ова ви овозможува ефикасно чистење на целото тело. Претходно споменав дека е речиси невозможно да се открие каков вид на паразити го заразиле организмот. А Mikotea ги уништува и отстранува сите паразити што живеат насекаде во телото – од мозокот и срцето до црниот дроб и цревата. Ниту еден друг моментално достапен производ не е способен за тоа.

Освен тоа, тој не е хемиски производ, туку е целосно природен производ, којшто ги елиминира алергиските реакции, нерамнотежата на цревната флора и другите проблеми што можат да се појават при лекувањето на болеста со конвенционални апчиња при што телото обработува голем број на различни хемиски соединенија.

ВАЖНО! Производителот започна специјална програма и благодарение на тоа производот сега е достапен со 50% попуст!

Ова е временски ограничена понуда. Оригиналниот производ Mikotea може да се нарача на ОФИЦИЈАЛНАТА ВЕБ-СТРАНИЦА СО 50% ПОПУСТ!

Ефективноста на Mikotea е пресметана со користење на стандардната техника (сооднос на бројот на закрепнувања наспроти вкупниот број на пациенти во група од 100 лица кои биле третирани со Mikotea):

 • Елиминација на глисти и јајца: 99%
 • Нормализирање на функцијата и состојбата на панкреасот: 80%
 • Елиминација на алергиски дерматитис: 90%
 • Елиминација на гастритис, чиреви, дијареја: 90%
 • Елиминација на анемија: 99%
 • Елиминација на папиломи и брадавици: 99%.

Не се идентификувани негативни несакани ефекти, вклучително и алергиски реакции.

Mikotea е признат како водечки производ за борба против паразитите во човечкото тело.

Покрај Македонија, производот е сертифициран и во Европа на Универзитетот за паразитологија во Париз. Клиничките испитувања целосно ги потврдија македонските податоци. Французите дури пријавија и поголем процент на закрепнувања. Во моментов, привршуваат циклусите на клинички истражувања во Кина, Јапонија и Виетнам. Азиските земји покажуваат голем интерес за производот. Сите тестови без исклучок покажаа дека производот има исклучително високо ниво на ефикасност.

Дописник: Мислам дека нашите читатели би сакале да знаат каде да го купат Mikotea со попуст?

Д-р Доневска: Ова е временски ограничена понуда. И засега е достапна само за одредени региони. Како што споменав претходно, Mikotea може да се купи со попуст од 50%.

Сè што треба да направите за да го добиете Mikotea е да оставите барање на веб-страницата и да го наведете вашето име и телефонски број за да може операторот да ве контактира. Ако видите дека има опција за да оставите барање, тоа значи дека сè уште го има производот на залиха. Јас лично гарантирам дека сите луѓе што оставиле барања на веб-страницата ќе ги добијат своите нарачки.

Дописник: Д-рке Доневска, дали сакате да им кажете уште нешто на нашите читатели пред да го завршиме интервјуто?

Д-р Доневска: Единственото нешто што сакам да го кажам е грижете се за своето здравје. Можеби не се сомневате во ова, но веројатноста дека паразитите живеат во вас е 97-98%. Тие може да бидат насекаде – во крвта, цревата, белите дробови, срцето и мозокот. Паразитите буквално ве јадат одвнатре додека истовремено го трујат вашето тело. Како резултат, постојат бројни здравствени проблеми што можат да ви го намалат животот 15 – 25 години. Јас дури и нема да го споменам проблемот со ненадејна смрт, што обично е поврзан со ефектите на паразитите врз човечкото тело. Не чекајте додека да стане предоцна. Исчистете го вашето тело сега.

Важно! Научниците заклучија дека од 19.04.2021 до 19.05.2021 е најдобро време да се започне третманот. Ефектот на производот се зголемува. Закрепнувањето се случува 47% побрзо отколку во кое било друго време од годината.

Коментари

Ана Филипова

Го пробав производов. Имав многу папиломи на вратот и под пазувите. Веќе петтиот ден се забележуваше дека нивниот број е намален. Исто така, мојот стомак се смири.

Емилија Ристевска

И јас нарачав Mikotea за себе. Ми беше доставен со курир следниот ден. Имав многу папиломи на вратот. Почнав да го земам и немате претстава што започна да излегува од мене… Не можев ни да си замислам дека толку многу суштества живеат во моите црева. Не сакам сега ни да размислувам за тоа, ужасно е!

Жане Велеска

Леле, може ли да си замислите? Видов црви во нокширот на моето бебе. Тотално одвратно!!! Бев преплашена. Мојата пријателка го имаше истиот проблем не толку одамна и ми препорача да пробам Mikotea. Веднаш направив нарачка на официјалната веб-страница. Многу мртви црви излегоа од моето дете! Откако го завршивме третманот, отидовме на лекар и тој рече дека бебето нема повеќе глисти. Mikotea прави чуда. Добрата работа е што мојот син не ни сфаќаше дека има некакви проблеми. Ова е она што го видов во нокширот првиот пат (не е за оние со слабо срце!).

Александар Јованов

Ви благодарам многу! Кога започнав да земам Mikotea, не можев ниту да си замислам дека некогаш ќе постигнам таков резултат. Болката во мојот стомак ја снема (претпоставувам дека нешто живееше таму), а отежнато дишење и папиломите исто така исчезнаа. И сега, на 53 години, се чувствувам подобро отколку што би се чувствувал некој 30-годишник. Ви благодарам што им раскажавте на луѓето за овој проблем. Никогаш нема да слушнат толку вредни информации од нивниот терапевт.

Д-р Доневска

Александар, благодарам за позитивните повратни информации.

Поздрав, д-р Доневска

Антон

Пробав Mikotea и јас. Ефектот е едноставно неверојатен. Се чувствувам младо и здраво. Мојот имунолошки систем е значително зајакнат во текот на овие 8 месеци што поминаа откако го завршив третманот. Оттогаш никогаш не се чувствувам лошо! Претходно, можев само да сонувам за такви резултати. Силно го препорачувам.

Гоце Белевски

Неодамна гледав документарец за паразити на Сител. Го споменаа и овој производ. Рекоа дека тоа е најдоброто антипаразитско решение на светот.

Наталија Велјановска

Само што ја направив нарачката. Пакетот треба да ми го достават во рок од една недела. Едвај чекам!

Андреј Биковски

Порано имав ужасни главоболки и папиломи. Земав Mikotea неколку недели и проблемите ги снема. Сега не можам, а да не се запрашам што живееше во моето тело?

Ане Дојчиноска

Баба ми ме научи како да се ослободам од паразити користејќи пелин. Целото мое семејство го пие и навистина делува! Но, не помага за папиломи. Нарачав Mikotea. Сега немам проблеми со папиломите! Патем, сите престанавме да пиеме горчлив пелин и сите земаме Mikotea. Го има истиот ефект, а цената е многу прифатлива и многу е полесен за употреба. А сега е и намален!

Марко Јовчев

Ова е многу интересно интервју, ви благодарам! Им ги отворивте очите на луѓето!

Јасмина Петковска

Што ако е измама? Зошто се продава само на интернет?

Никола Адамчев

Се согласувам со сите овие коментари. Кога почнав да го земам, некои грди суштества излегоа од мене. Ме фати паника и отидов на лекар. Тој ги погледна и рече дека тоа се метили. Да не беше Mikotea, тие можеа да ме убијат во рок од 2 или 3 години.

Лазе Ристовски

Јасмина, дали воопшто го прочита написот? За каква измама зборуваш кога плаќањето е при испорака? Јас го нарачав и ми беше доставен со курир. Проверив сè, а потоа ги платив парите. Сега сè се продава на интернет, од облека и обувки до разновидна опрема и мебел.

Ѓоре Тодевски

Неверојатен производ. Го нарачавме со сопругата за двајцата и забележавме огромно подобрување. Се чувствувавме помладо, со повеќе енергија… Кога ќе се ослободите од паразитите, се чувствувате како комплетно нова личност!

Антонио Стојанов

Откако ги прочитав сите коментари, решив да нарачам еден за себе 🙂

Мери Крстевска

Нема да верувате, но и јас го имав истиот проблем: постојан недостаток на енергија и виталност, за малку ќе се откажев… Но, фала му на Бога, дознав за Mikotea. Mikotea е навистина чудесен производ.

Стојне Алексоска

Ви благодарам за советот. Време е да си го исчистам телото. Барем еднаш во животот. Никогаш порано не сум го направила тоа, но мислам дека мојот живот ќе биде подобар без паразити:) Јас сум прилично сигурна дека ги имам. Лесно е да се добијат паразити.

Јулија Дејанова

Ви благодариме, д-рке Доневска, што ни кажавте за овој производ. Од мене почнаа да излегуваат ужасни суштества… Грозно!

Пакетот пристигна многу брзо.

Д-р Доневска

Јулија, добредојдена си! Можеш ли да ми кажеш, те молам, колку долго траеше твоето лекување?

Поздрав, д-р Доневска

Јулија Дејанова

Околу 15 дена.

Д-р Доневска

Ти благодарам, Јулија.

Поздрав, д-р Доневска

Елена Стојмирова

Резултатот едноставно ги надмина моите очекувања. Целиот третман траеше 1 месец, а сега се чувствувам 20 години помладо.

Мери Крстеска

Само што учествував во специјалната програма за промоција.

Условите се одлични, побрзајте!

Операторот ми се јави за да ја потврди нарачката речиси веднаш. Страшно е да живееш со црви во себе.

Марија Христовска

Моето дете беше хоспитализирано поради глисти. Лекарите не успеаја да го излекуваат. Mikotea е единственото нешто што му помогна. Ви благодарам многу!

Љупка Гајдова

Производот го видов во приватна аптека, чинеше 3000 денари! За среќа, го нарачав со попуст од официјалната веб-страница.

Д-р Доневска

Љупка, аптеките исто така се обидуваат да го продадат производот. Тие заработуваат многу пари од обичните луѓе.

Поздрав, д-р Доневска

Кристина Трајчева

Користам Mikotea веќе 2 недели. Се чувствувам полна со енергија. Претходно, се влечев како полумртва старица! Производот е одличен!

Мирко Николов

Тукушто нарачав. Се надевам дека ќе го добијам.

Д-р Доневска

Мирко, сигурно дека ќе го добиеш, има уште 87 пакети на залиха.

Поздрав, д-р Доневска

Снежана Стојчевска

Ја прочитав статијата и веднаш решив да го нарачам. Ги имам речиси сите симптоми, вклучително и папиломите.

Мери Зероска

Дечки, кажете ми од каде го купивте? Не се продава во аптеките, а јас се плашам да не налетам на лажен производ на интернет.

Д-р Доневска

Mikotea може да се нарача САМО на официјалната веб-страница. Само кликнете на врската погоре! Како дел од специјална програма, Mikotea сега се продава со попуст, затоа побрзајте за да не ја пропуштите зделката!

И, ве молам, пазете се од имитации.

Поздрав, д-р Доневска

Според лекарите на Клиниката за дерматологија во Скопје: „Габичната инфекција на ноктите доведува до инфекција на крвта и некроза. Решение има, но не е за секого“

Луѓето кои добиваат габична инфекција на прстите живеат во просек уште 15 години. За 10 години починале 61% заразени лица

Павлина Крстиќ: „Јас гарантирам дека секое лице во Скопје заразено со габична инфекција на ноктите ќе може да нарача антифунгално средство со попуст од 50% и ќе престане да ја труе својата крв.“

Павлина Крстиќ е докторка на Клиниката за дерматологија во Скопје а ние објавуваме неколку извадоци од нејзината прес-конференција: „Габичната инфекција од ноктите навлегува во крвта и внатрешните органи, коишто добиваат септички шок и телото почнува да пропаѓа одвнатре. Македонија има највисока стапка на смртност во светот од габична инфекција на ноктите. Секое заразено лице умира во рок од 10 до 14 години.“

Павлина Крстиќ е специјалист на Клиника за дерматологија во Скопје и таа ни даде ексклузивно интервју.

Зошто габичната инфекција на ноктите е толку смртоносна и како може да избегнете смрт ако вашите нокти пожолтат и ако добиете габична инфекција?

Зошто габичната инфекција на ноктите ја нарекувате опасна болест?

Дали сте свесни колку луѓе починаа од микоза во 2019 година? Минатата година 1000 луѓе починаа само во главниот град. Од овие 650 луѓе починале од габична инфекција на ноктите, што е повеќе од половината од вкупниот број. Габичната инфекција на ноктите не само што влијае на прстите, туку се апсорбира во крвта преку нозете и се шири низ целото тело. На тој начин го ослабува телото одвнатре и предизвикува големо оптоварување на сите органи. Нејзините спори навлегуваат во внатрешните органи и почнуваат да растат, предизвикувајќи штета во телото. Ова предизвикува микоза во внатрешните органи. Ова значи дека заразеното лице почнува да гние одвнатре. Во таква ситуација, лицето може кога било да добие срцев или мозочен удар, црниот дроб може да развие карцином, а бубрезите да престанат да функционираат. Секој кој има габична инфекција на ноктите е изложен на голем ризик. Честите настинки, работата или стресот го ослабува имунитетот и може да доведат до ненадејна смрт.

Затоа сметам дека габичната инфекција на ноктите е многу опасна болест, којашто е една од најголемите причини за смрт во целата земја. Постојано слушаме за рак и тумор, но мора да имате предвид дека ракот влијае само на три до четири проценти од населението, додека габичната инфекција на ноктите влијае на секоја втора личност на возраст меѓу 40 и 45 години.

Па, зошто лекарите не можат да ја излечат оваа болест? Сепак, вашата работа е да ги спасувате животите на луѓето.

Најпрво, дозволете ми да ви кажам дека повеќето луѓе кои страдаат од габична инфекција на ноктите на нозете не посетуваат лекар затоа што не го разбираат ризикот од оваа болест. А кога ќе појдат на лекар, обично е предоцна. Таму им се препишуваат некои лекови што им се од мала корист, а после тоа тие никогаш веќе не одат на лекар, а болеста продолжува да напредува. Габични инфекции бараат чести посети. Покрај тоа, има многу малку луѓе кои ги разбираат последиците од габичните инфекции и знаат колку сериозно може да им наштетат на внатрешните органи. Можам да ви раскажам за стотици вакви случаи, но ќе се задржам само на оние од кои може да го увидите ризикот од габичната инфекција на ноктите.

 • Најчеста форма е габичната инфекција на палецот
 • Габичната инфекција доведува до некроза на ткивото, а тоа ќе предизвика ампутација на ногата
 • Габи што се хранат со човечкото меко ткиво
 • Габи што ги изеле белите дробови одвнатре

Може да добиете одредено олеснување на надворешните симптоми на габичната инфекција, но ова не го елиминира ризикот од фатален исход. Може да умрете во секое време.

Покрај тоа, во овој момент има и недостиг на персонал на кожната клиника. Целиот регион има само неколку експерти по микологија и имаме недостиг на дерматолози од 37%. Повеќе од половина од персоналот што е моментално на располагање нема соодветни квалификации. Се сомневам дека тие може да идентификуваат и третираат толку комплексна габична инфекција. Многупати би било подобро луѓето да останат дома отколку да се лекуваат во државна болница. Поради недостиг на персонал, мора да регрутираме неквалификуван персонал. Сите имаат медицинска диплома, некои дипломирале со висок просек, но овие лекари немаат доволно искуство и може да му нанесат голема штета на вашето здравје. Искусните лекари се пензионирани или починати, затоа што системот е преоптоварен со пациенти, па стресот врз нив се зголеми повеќекратно. Овие нови лекари дојдоа да го заземат нивното место, но немаат поим како да ги лекуваат своите пациенти. Би сакала мојот персонал да беше поискусен и поквалификуван, но ништо не можам да сторам околу тоа.

Најдобар начин за чистење на телото од паразити – Mikotea резултати, критике, состав

Дали недостигот на искусни лекари во нашиот регион е причина за толку високата стапка на смртност од габични инфекции?

Тоа е една од причините, но има и други. Ефективен третман за ова не е достапен. Аптеките продаваат многу видови на лекови и ако сакате, ќе ви продадат и лекови без рецепт, но тие не помагаат. Застарените лекови се бескорисни, а новите производи само се рекламираат повеќе, но не се поефикасни. Лековите препишани од лекарите исто така не се ништо посебно. Тие малку ја намалуваат болката, но им штетат на црниот дроб и стомакот и му нанесуваат голема штета на вашето тело. Овие лекови само ги потиснуваат надворешните симптоми, но габичната инфекција на телото не исчезнува и ве јаде одвнатре.

Поради овие причини, габичната инфекција на ноктите предизвикува труење на крвта и инфекција на внатрешните органи, а тоа доведува до смрт. Може да се лекувате и во приватна болница, но и тие имаат слични лекари. Нивните лекари се исто така со мало искуство и не знаат многу за болестите и нивното лекување. Главната цел на овие болници е да му земат што е можно повеќе пари на пациентот. Тие не се заинтересирани за правилен третман.

Значи, што треба да направат луѓето кои имаат габична инфекција на ноктите? Дали треба само да чекаат да умрат? Како искусен лекар, мора да го решите овој проблем.

Видете, не е дека јас седам со скрстени раце и не правам ништо. Но, не можам ништо да направам во врска со проблемот со персоналот. Работа на медицинските факултети е да произведат добри лекари, што можам да направам јас во врска со тоа? Јас не можам сама да ги обучувам лекарите. Ако мислиме дека сето ова ќе се промени преку ноќ, тоа нема да се случи. Слични проблеми има и во другите земји, а луѓето страдаат насекаде.

Но, кога се чини дека сѐ е изгубено, секогаш има трошка надеж. Неодамна беа развиени некои револуционерни пронајдоци за да се спасат животите на луѓето. Проектот најверојатно ќе стартува во средината на 2021 година, но тука луѓето може да го добијат овој третман пред другите држави.

Што мислите, зошто овој производ ќе ја промени ситуацијата?

Затоа што ги отстранува надворешните симптоми на стапалата и го чисти телото одвнатре, целосно лекувајќи ја габичната инфекција на ноктите од нозете. Ризикот од смрт опаѓа на речиси нула во првите неколку дена од почетокот на користењето. Со самото започнување на овој третман, пациентот е исклучен од ризичната група. Овој третман ги чисти габичните клетки акумулирани во крвта и внатрешните органи. Оштетувањето што го убива пациентот одвнатре престанува веднаш.

Според мое мислење, овој производ може да спаси илјадници животи.

Кое е името на марката на овој лек и зошто е толку ефикасен?

Ова е најефикасниот третман за габични заболувања што постои. Јас зборувам за Mikotea, производ од новата генерација, развиен во независни истражувачки лаборатории. Овој производ е подготвен од тимот на најдобрите лекари во Македонија. Тој е 10 пати поефикасен од вообичаените лекови и козметички третмани. Нема никакви несакани ефекти, не предизвикува зависност и му помага на телото да развие имунитет против габичните бактерии, елиминирајќи го ризикот од повторна инфекција.

Тајната за неговата ефикасност лежи во структурата на нашето тело. Толку е тешко да се ослободите од габичната инфекција на ноктите, бидејќи таа останува во ткивата на телото. Габичната инфекција обично се враќа откако ќе престанете да ги земате лековите за нејзино лекување. Друг проблем е што имунолошкиот систем на нашето тело не може самостојно да се бори против неa. Во најдобар случај, телото може да ја забави стапката на раст на габичната инфекција. Кога имунитетот е слаб, габичната инфекција се шири многу брзо, што доведува до смрт.

Со Mikotea, телото е во состојба да произведе такви специјални антитела што ги уништуваат габите насекаде во телото. Па така, габичната инфекција целосно се отстранува од телото. Покрај тоа, антителата продолжуваат да се развиваат дури и откако ќе престанете со третманот. Овој производ ја зголемува реакцијата на организмот против габична инфекција за 10 пати. После тоа мала е веројатноста да добиете инфекција повторно. Еден третман со Mikotea му овозможува на телото целосно да се ослободи од габичните инфекции во вашето тело.

Зошто е Mikotea поефикасна од другите антимикотици што се продаваат во аптеките?

Мора да разберете дека габичните инфекции се прилагодуваат на средината, како и секое друго живо суштество. Повеќето антифунгални лекови се развиени пред 20-30 години, па габичните инфекции станале отпорни на повеќето антифунгални лекови со текот на годините. Формулата на Mikotea е сосема нова, таа е создадена по проучувањето на повеќе од 6.000 видови на габи. Поради својата единствена и нова формула, овој производ ја чисти габичната инфекција не само однадвор на ноктите и кожата, туку и одвнатре во телото.

Неговата ефикасност е докажана во нашиот истражувачки објект. Таа помина низ клинички испитувања каде учествуваа испитаници кои користеа други популарни антифунгални третмани. Резултатите го потврдија моќниот ефект на Mikotea.

Инфекцијата во телото не напредува и пациентот е целосно излечен. По третманот не останува трага од инфекцијата. Ова е причината зошто пациентот се опоравува и си го враќа здравиот живот. Тоа исто така му овозможува на телото да развие имунитет против габични инфекции, што значи дека инфекцијата нема да се повтори.

Оваа формула има многу позитивни ефекти врз телото:

 • Таа ги уништува габичните инфекции.
 • Чешање, лупењето и печењето на кожата на нозете престануваат откако ќе се употреби за прв пат.
 • Брзо ги лекува раните на ноктите и стапалата, како и испуканата кожа.
 • Ја елиминира лошата миризба и ја нормализира активноста на потните жлезди.
 • Не дозволува размножување на бактериите што предизвикуваат болести и го запира нивниот раст.
 • Го нормализира имунитетот и помага при лекување на хроничните габични заболувања.
 • Ги чисти отпадните материи од габите во крвта и лимфата.
 • Му помага на телото да развие имунитет против сите познати видови габични инфекции.
 • Нема опасност од реинфекција поради практичното пакување.

Ако третманот се заврши во согласност со упатствата, сите симптоми на габичната инфекција исчезнуваат.

Дали има контраиндикации? Зошто се продава со толку голем попуст?

Нема контраиндикации. Оваа формула е хипоалергенска. Може да се користи и ако сте алергични на други лекови. Исто така е потполно безбедна за црниот дроб, којшто најмногу страда при земањето орални лекови.

Како може луѓето да купат Mikotea? Дали треба да покажат лична карта и дали треба лекарски рецепт?

Mikotea ќе биде испратена директно од нашиот магацин и испорачана по курир. Ако ја продаваме од локални продавници, тоа нема да биде правилниот начин. Не сакаме луѓето да стојат во ред за неа. Пациентите кои страдаат од габични инфекции претрпуваат толку многу болка секој ден и нема да биде правилно да ги тераме да чекаат во ред со часови. Деновиве сѐ повеќе луѓе страдаат и подобро е ако ги поштедиме сите од оваа мака. Нарачката преку интернет е многу лесна, само пополнете го вашето име и телефонскиот број во формуларот за нарачка и почекајте го повикот. Нашите специјалисти ќе разговараат со вас и ќе ве информираат за текот на лекувањето што е погоден за вашата ситуација. Кажете ни ја вашата адреса и кога сакате да биде испораката. После тоа, треба само да ја почекате испораката на нарачката од курирот.

Формуларот за нарачка мора да се пополни директно на веб-страницата, каде што е бидат обработени сите нарачки од Македонија. Како што реков претходно, само треба да ги дадете вашето име и телефонскиот број.

Ажурирано на 17.05.2021 Залихите се ограничени!

Коментари

Снеже Трајкоска

Габичната инфекција на прстите на нозете исчезна за еден месец! Благодарам!

Радмила Неделкова

Истото ми се случи и мене! Mikotea штотуку ми пристигна и почнав да ја нанесувам. Ефектот е јасно видлив на кожата и прстите на нозете!

Катерина Андоновска

Ви благодарам многу што ни дадовте информации за овој производ. Барав нешто слично. Сега чекам да ми пристигне нарачката! Благодарам!

Марио Котевски

Ви благодарам многу, докторке Павлина! Го испробав и многу ми помогна. Да видиме што ќе се случи следната недела. Малку е рано да се каже сега, но ќе ве информирам подоцна. Моите прсти почнуваат да изгледаат подобро. Се надевам дека ќе оздрават!

Павлина Крстиќ

Марио, не грижете се. Само продолжете да ја користите Mikotea. Неопходно е да се следат упатствата при користењето на производот.

Со почит, Павлина Крстиќ

Христијан Јосифовски

Ве молам помогнете ми! Имам габична инфекција и пробав сè, но ништо не ми помогна. Многу ме боли и изгледа одвратно. Ми влијае на секојдневниот живот и не знам што да правам. Досега пробав многу видови на лекови, но ништо не ми помогна 🙁

Никола Гулевски

Христијан, те молам пробај ја Mikotea, навистина делува. А и цената е разумна. Се пријавив и добив попуст. Имав габична инфекција во нозете и почнав да имам проблеми при одењето. Речиси се откажав од наоѓањето третман. Мајка ми од некаде дознала за Mikotea и инсистираше да ја пробам еднаш. Инаку, мајка ми ја купи пред 1 месец по редовна цена. Ја користам веќе 3 недели, а ќе ја користам уште една. Комплетниот третман трае 1 месец. Си го отсеков ноктот што беше оштетен од инфекцијата. Но, ми остана габичната инфекција на палецот. Се надевам дека ќе ми помине до следната недела. Претходно пробав разни видови на лекови, но сите беа бескорисни.

Ставам Mikotea дури и во чевлите за да се елиминираат сите спори што останале таму.

Јасмина

Како можам да купам Mikotea?

Ристе Попов

Јасмина, пополнете го формуларот погоре, но ќе мора да побрзате бидејќи понудата ќе заврши наскоро. Јас добив добар попуст.

Јасмина

Благодарам Ристе, го пополнив формуларот за нарачка.

Колку време трае испораката?

Ристе Попов

Јасмина, трае околу една недела 🙂

Даниела Лазарева

Ова е неверојатно и секој треба да го проба. Навистина страдав од габичната инфекција на нозете. Ниту бев во можност да носам сандали, ниту пак можев да одам на базен. Но, откако ја користам Mikotea веќе 3 недели, почнав да се чувствувам подобро. Сега нема знаци од габичната инфекција на прстите!

Александар Смилков

Даниела, толку многу е добар? Ако е така, ќе нарачам и јас.

Антонио Петров

Ова нешто е неверојатно, јас и сопругата го користиме затоа што имавме ужасна инфекција. Досега сè оди добро и целото наше семејство се спаси од габични инфекции. Сега можеме да одиме на базен и во сауна.

Никола Веселков

Леле, јас не сум бил единствениот со овој проблем. Mikotea почнав да користам пред 1 месец и сега габичната инфекција на прстите ми е целосно излекувана. Пробав многу видови лекови и масти, но ова беше единствениот производ што ми даде најдобри и најбрзи резултати.

Марија Николова

Здраво, дали ова навистина делува? Пробав многу работи препишани од лекари, но сите се покажаа бескорисни.

Анастасија Милановска

Марија, навистина делува. Многу е ефикасно, но во исто време и сосема природно. Во моментов има добра понуда, затоа мора да побрзаш! Свекрвата ми користи Mikotea и габичната инфекција на нозете ѝ исчезна.

Ане Стојкова

Благодарам, Mikotea делуваше и кај мене и не ми одзеде многу време! Ја нарачав директно од производителот! Не одложувајте го третманот, габичната инфекција е нешто што треба веднаш да се излекува затоа што ќе ве убива полека одвнатре.

Силвана Ристиќ

Ви благодарам многу, докторке Павлина! Да не беше вашиот совет, никогаш немаше да го пробам овој производ! Ноктите на моите прсти секогаш беа скршени и многу ме болеа. Користев антифунгални лакови, а земав и лекови. Лакот за нокти ми помогна само некое време, но ништо повеќе. Сега нанесувам Mikotea и има одличен ефект.

Патем, мојата нарачка пристигна многу брзо.

Павлина Крстиќ

Силвана, можеш да ме прашаш што сакаш. Кој лек го користевте за габичната инфекција пред да пробате Mikotea?

Со почит, Павлина Крстиќ

Силвана Ристиќ

Користев Exoderil и Lamisil, а исто така и лак за нокти. Но, тие не делуваа…

Павлина Крстиќ

Благодарам за повратните информации, Силвана.

Со почит, Павлина Крстиќ

Мартина Велкова

Резултатите ги надминаа моите очекувања. Габичната инфекција на прстите на нозете исчезна за 2 недели! Сега нарачав и за мојата пријателка како подарок.

Горан Николоски

Добив габична инфекција во армијата. Пробав многу опции за третман, но без резултат. Еден пријател доктор ми кажа за Mikotea. Ја купив кога имаше специјален попуст.

Ја нарачав тука и наскоро ми се јавија и ја потврдија нарачката. Сега можам да носам влечки и да одам и на базен.

Христина Димитриева

Мојот сопруг имаше габична инфекција 3 години. Имаше многу проблеми. Неговите прсти станаа жолти и мирисаа многу лошо. Отпрвин користеше некој вид на капки, а купи и антифунгални лакови. Не се сеќавам на имињата на марките, но сите беа бескорисни и тој изгуби надеж. После ова, испроба Mikotea по совет на еден пријател. Резултатите беа видливи во рок од 1 недела.

Павлина Крстиќ

Христина, колку што знам, фармацевтските компании се заинтересирани само за покачување на цените. Како се осмелуваат да им ги одземаат парите на луѓето. Дефинитивно ќе се пожалам за ова.

Со почит, Павлина Крстиќ

Дејан Китанов

Погледнете ги моите резултати. Само не заборавајте да ги исечете ноктите!

Лазар Костадиноски

Не знам колку години се обидував да се ослободам од габичната инфекција, но ништо не ми помогна. Потоа почнав да користам Mikotea, третманот од овој напис и таа ме излечи во рок од 1 месец. Би сакал да ја пробав претходно.

Павлина Крстиќ

Лазар, кога треба да се развие нова формула, потребни се многу пари. Затоа ни требаше време да ја развиеме Mikotea. Добрата вест е дека сега луѓето можат брзо да се справат со габичните проблеми.

Со почит, Павлина Крстиќ

Николина Стојанова

Го прочитав овој напис и веднаш нарачав. Пробав многу видови на лекови и понекогаш ми помагаа, но ништо не понуди трајно решение. Сите велеа дека габичната инфекција на прстите многу тешко се лекува. Потоа нарачав Mikotea и ми пристигна многу брзо. Фала! Сега конечно сум здрава и можам да водам нормален живот!

Весна Милевска

Дечки, од каде нарачавте? Не најдов во ниту една аптека, а се плашам да нарачам преку интернет. Сакам оригинален производ, во спротивно парите се фрлени за џабе.

Павлина Крстиќ

Повторувам, Mikotea може да се нарача само директно од веб-страницата на производителот. За да се уверите дека го добивате оригиналниот производ, пополнете го формуларот погоре. Со оваа специјална понуда може да нарачате со попуст од 50%, но понудата е ограничена, побрзајте и нарачајте!

Пазете се од фалсификати!

Со почит, Павлина Крстиќ

Соња Ристеска

Ако понудата е сè уште достапна, тогаш ќе нарачам. Гледајќи ги фотографиите, се чини дека делува.