HomeAlbaniaMjekësia në nivelin e shekullit të kaluar. Urologu i mirënjohur tregon se...

Mjekësia në nivelin e shekullit të kaluar. Urologu i mirënjohur tregon se si mjekët i mashtrojnë burrat që duan të kurojnë prostatën dhe adenomën e prostates – Men’s Defence Shqiperi, blej, opinionet, përbërja

Author

Date

Category

Endri T. – urolog dhe akademik me përvojë

“Njerëzit e vlerësojnë punën tonë”, thotë Dr. Endri, i cili ka mbi 35 vjet përvojë në urologji.

Endri T. është një nga të paktët mjekë që nuk pranon asnjë gënjeshtër në mjekësi dhe është i përqendruar në ndihmën ndaj njerëzve të sëmurë, jo në shfrytëzimin e tyre.

Kjo është arsyeja pse është shumë e vështirë të dëgjosh atë tek flet për mjekësinë shqiptare në fushën e trajtimit të sëmundjeve urologjike tek meshkujt. Ai vizitoi 27 institucione shëndetësore në Shqipëri. Ajo që pa në spitale dhe klinika e shokoi fare. Dr. Endri T. është i bindur që PROSTATA NË SHQIPËRI TRAJTOHET QËLLIMISHT ME METODA TË VJETRA SEPSE NUK ËSHTË ÇUDI QË, QOFTË NË SHTRIRJE TË MADHE OSE TË VOGËL, 95% E BURRAVE MBI 50 VJEÇ E KANË KËTË SËMUNDJE.

Për krahasim, në Gjermani, përqindja e burrave mbi moshën 50 vjeç me prostatë është shumë më e ulët – vetëm 31%.

Pavarësisht se ka shumë ngarkesë, Dr. Endri T. pranoi t’u përgjigjej pyetjeve të korrespondentit tonë dhe të shpjegonte pse i konsideron të papranueshme metodat e trajtimit të prostatës dhe adenomës së prostatës që përdoren kudo në Shqipëri.

– Dr. Endri, në një nga prezantimet tuaja më parë, ju i quajtët të gjithë urologët mashtrues dhe mënyrat e trajtimit të prostatës si jo-premtues. A mund t’i komentoni deklaratat tuaja?

– Po, sigurisht. Unë thjesht dua të kërkoj falje për ata njerëz, të cilëve fjalët e mia të ashpra mund t’i jenë dukur ofenduese. Por për këtë duhet folur që të gjithë ta dëgjojnë. Përndryshe asgjë nuk do të ndryshojë.

Ajo që po ndodh në urologjinë shqiptare është një tmerr i vërtetë. Sidomos ajo që po ndodh në trajtimin e prostatës dhe adenomës së prostatës. Në Shqipëri përdoren ende metoda të trajtimit që nuk janë përdorur për 20-30 vjet në vendet e tjera.

Sigurisht që do të befasoheni nëse do t’ju them se në të gjithë botën PROSTATA NUK ËSHTË KONSIDERUAR SI SMUNDJE KRONIKE PËR NJË KOHË TË GJATË DHE ËSHTË E LEHTË PËR T’U TRAJTUAR! Në të gjithë botën, jo vetëm në AL.

Deri më tani, mjekët në Shqipëri u kanë rekomanduar burrave një masazh poshtërues të prostatës së rektumit, procedura të ndryshme fizioterapeutike: galvanizim, elektroforezë, ekografi, magnetoterapi, antibiotikë të rrezikshëm.

Por më e keqja nga të gjitha këto trajtime të dhimbshme, të shtrenjta dhe të rrezikshme, është se prostata nuk zhduket, por vetëm vazhdon të zhvillohet. Nëse antibiotikët ndihmojnë në shkatërrimin e baktereve patogjene, ato nuk i vrasin përgjithmonë. Në 1-2 muaj ato riprodhohen përsëri e prostata rishfaqet. Dhe në të vërtetë nuk të çon askund. Si rezultat, prostata zhvillohet nga faza e parë në fazën e dytë, të tretë, të katërt…

Një burrë ka probleme me potencën dhe si pasojë edhe probleme në marrëdhëniet me gratë. Ka dhimbje, inkontinencë urinare, pjelloria ndalet dhe ka RREZIK TË MADH PËR KANCER TË PROSTATËS. Kanceri i prostatës është një nga sëmundjet më të rënda mashkullore me një shkallë jashtëzakonisht të lartë të vdekshmërisë.

Në thelb, në vend që të trajtojnë burrat, mjekët tanë i referojnë ata në tortura dhe vdekje të mëtejshme.

Në fakt, situata është jashtëzakonisht shqetësuese. Nuk mund të heshtja më rreth asaj që shumë mjekë, të cilët unë personalisht i respektoj, e bëjnë këtë.

Katër faza të zhvillimit të prostatës. Sa më i madh të jetë inflamacioni, aq më e madhe është gjasa e kancerit. Në mungesë të trajtimit në kohë, kanceri shfaqet në 89% të rasteve. Vëmendje! TRAJTONI PROSTATË ME SUKSES!

– Çfarë mendoni ju se pse mjekësia është kaq e prapambetur në AL?

– Sepse askujt nuk i duhet asgjë! Mjekë në pension ose të rinj që nuk dinë asgjë punojnë në spitale dhe klinika publike. Dhe të gjithë mjekët e tjerë punojnë në klinika private. Dhe për klinikat private, nuk i intereson që një person të ndihet i shëndetshëm dhe ende të trajtojë veten sepse pësojnë humbje. Është shumë më në interesin e tyre që të rekomandojnë masazhe rektal dhe procedura të ndryshme me pajisje për t’u paguar atyre sa më shumë para, dhe të japin antibiotikë që i ndihmojnë përkohësisht njerëzit e problemi kthehet përsëri.

Nëse një mjek fillon ta trajtojë një person siç duhet, ata e pushojnë menjëherë nga puna. Dhe pastaj ai nuk gjen dot më një punë të mirë. Prandaj të gjithë heshtin. Të gjithë kanë familje, fëmijë. Dhe disa prej tyre thjesht nuk janë të interesuar për trajtime moderne, por rekomandojnë atë që drejtuesit e klinikës u thonë atyre (shpesh në formën e porosive) dhe mezi presin për rrogat e rritje rroge. Dhe ata realisht nuk kujdesen për njerëzit.

Fatkeqësisht, mjekësia është bërë biznes në Shqipëri. Unë kam qenë në shumë vende, por kurrë nuk kam parë një rrëmujë të tillë siç është tani në Shqipëri… Është vërtet e tmerrshme dhe sinqerisht më vjen keq për njerëzit për shkak të të gjitha situatave që u duhet të kalojnë.

Si për të rritur potencë në njerëz – Men’s Defence blihet, komentet

– Dhe si trajtohet prostata në botën moderne tani?

– Shikoni se çfarë e shkakton prostatën. Qysh në vitin 2003, shkencëtarët në Danimarkë provuan se shkaku kryesor i prostatës është përkeqësimi i rrjedhës së gjakut në organet e legenit. Puna është se ka një grup shumë të madh kapilarësh të vegjël në atë zonë. Ata ushqejnë prostatën. Për shkak të faktorëve të ndryshëm negativë, dhe gjithashtu për shkak të moshës, këto kapilarë bllokohen dhe ndalojnë rrjedhjen e gjakut.

Si rezultat, prostata (e cila prodhon 18 hormone jetësore për njeriun) fillon të marrë sasi të pamjaftueshme të lëndëve ushqyese dhe oksigjenit. Sekretimi fillon të grumbullohet në indet e gjëndrave dhe pastaj bakteret fillojnë të shumohen, e ndodh inflamacioni. Dhe një gjëndër me inflamacion nuk është asgjë tjetër veçse prostatë akute. Pa inflamacion, dhe me sekrecion të akumuluar, kjo është prostata kronike.

Kjo e bën të qartë se çfarë duhet bërë për të mposhtur prostatën. Bakteret nuk duhet të hiqen me antibiotikë të rrezikshëm siç bëjnë mjekët, por vetë problemi/bllokimi duhet zgjidhur. Me fjalë të tjera, është e nevojshme të normalizohet furnizimi me gjak i prostatës.

Sistemi kompleks i qarkullimit të prostatës. Bllokimi i kapilarëve deri në 5% rrit rrezikun e prostatës deri në 60%.

Që në vitin 2007, shkencëtarët zbuluan se enët e buta të gjakut të legenit pastroheshin mirë nga një formë e veçantë e vitaminës A e quajtur alfa-hidroretinol. Në formën e saj natyrore, ajo gjendet në sasi të mëdha në bimën gotu kala. Kjo substancë mund të heqë molekulat e kolesterolit (që bllokon enët e gjakut, e cila i ngjan gjalpit të shkrirë) dhe i shkatërron ato nga brenda. Si rezultat, enët e gjakut pastrohen. Sidomos kapilarët e butë të legenit pastrohen mirë.

Siç ka treguar praktika, në këtë kuptim, edhe në spitalin tonë, nëse merrni alfa-hidroretinol, prostata zhduket plotësisht (bllokimi kurohet dhe rrjedha e gjakut në prostatë normalizohet). Dhe çfarë do të thotë se zhduket plotësisht? Kjo do të thotë që, si rezultat i një trajtimi të tillë, prostata nuk do të kthehet për ca kohë. Dhimbjet do të kalojnë, inflamacioni do të zhduket dhe shkarkimi i urinës e ereksionet do të normalizohen. Personi shërohet plotësisht.

Ky është trajtimi modern i prostatës që përdoret sot nga shumica e vendeve në botë.

– A ka ndonjë produkt në Shqipëri që përmban alfa-hidroretinol? Çfarë këshille do t’u jepnit burrave në AL?

– Do t’ju befasoj përsëri. KA NJË PRODUKT TË TILLË NË AL! Unë do të tregoj edhe më shumë; ky produkt është prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. Ne, dhe shumë vende të tjera, e blejmë atë në MB. Është shumë më i lirë sesa versionet amerikane dhe është shumë më efikas.

Produkti quhet ” Men’s Defence ” Është zhvilluar në Universitetin Mjekësor të Farmacisë. Përveç ekstraktit të rrënjës së kuqe (alfa-hidroretinol), ai gjithashtu përmban rreth 30 përbërës të dobishëm për shëndetin e burrave, të cilët janë zgjedhur në sasitë e nevojshme. Është një përbërje e tërë për shëndetin e burrave. Unë nuk do të rendis të gjithë përbërësit, por vetëm disa prej tyre.

 • Ekstrakt fiku indian

Rrit prodhimin e testosteronit 3-4 herë, gjë që përmirëson potencën dhe lejon që një burrë të zgjasë më shumë.

 • Ekstrakt i kërcellit të shpargut

Normalizon rrjedhën e urinës dhe ndalon inflamacionin e prostatës.

 • Ekstrakt rrënje xhenxhefili

Përmirëson cilësinë e spermës. Rrit ereksionin. Mundëson konceptimin e fëmijëve të shëndetshëm.

 • Citrat zinku

Rrit imunitetin e prostatës. Parandalon rikthimin e mikroflorës patogjene.

 • Ekstrakt gjethe të Aloe Vera

Mundëson heqjen e proceseve infektive, inflamatore, tumorale dhe ndryshimeve në prostatë.

– Pra, a mund të blihet ky produkt në AL? A shitet në farmaci?

– Pavarësisht nga fakti që produkti është prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar, nuk mund të blihet në farmaci. Ky është një problem. Është e pamundur të çrrënjoset burokracia në AL. Me sa di unë, prodhuesi u përpoq ta nxirrte nëpër farmacitë, por ata nuk e lejuan atë. Nuk i intereson askujt t’i mbash njerëzit të shëndetshëm dhe t’i trajtosh në shtëpi. As mjekëve, as farmacive.

Por ka edhe një lajm të mirë për të gjithë burrat në Shqipëri. Ju mund të merrni “Men’s Defence” në internet me 50% zbritje ! Qëllimi i këtij programi është të ndihmojë njerëzit e sëmurë. Dorëzimi bëhet në të gjithaë Shqipërinë.

Universiteti i mjekësisë dhe farmacisë

9000 ALL

4500 ALL

Shikoni se çfarë duhet për të marrë përgatitjen:

 • Është e nevojshme të lini një kërkesë.
 • Pastaj ju telefonon menaxheri për të konfirmuar porosinë. Ju duhet t’i tregoni adresën e dorëzimit.
 • Në 3-4 ditë korrieri do t’ju dorëzojë dërgesën tuaj.

Është duke u zhvilluar një sondazh në faqen e internetit midis burrave që morën ” Men’s Defence ” me zbritje dhe tashmë kanë kaluar të gjithë kursin. Qëllimi i studimit është të shpjegojë se sa të ndihmon kjo përgatitje. Aktualisht, mbi 2,000 burra morën pjesë në sondazh. Ja rezultatet:

 • Dhimbja në ijë dhe kur urinoni u zhduk – 99% e të anketuarve.
 • Urinimi u normalizua (urinim i shpeshtë dhe vëllimi i urinës) – 99% e të anketuarve.
 • Inflamacioni i prostatës u zhduk – 96% e të anketuarve.
 • Potenciali i shëndetshëm u rikthye – 93% e të anketuarve.
 • Gjendja e përgjithshme u përmirësua ndjeshëm – 98% e të anketuarve.

Siç mund ta shihni, “Men’s Defence” ka ndihmuar shumicën e burrave. Dhe, siç e thashë, ju mund ta përdorni këtë për të trajtuar veten nga shtëpia.

– Sa do të zgjasë zbritja për këtë produkt?

– Me sa di unë, Universiteti Mjekësor i Farmacisë ka lëshuar një sasi të madhe të kapsulave “Men’s Defence” për këtë qëllim, por stoku po bie ngadalë. Kohët e fundit, “Men’s Defence” po blihet gjithnjë e më shpesh. Ndoshta njerëzit kanë dëgjuar për veprimin e dobishëm dhe po e ndajnë atë me të tjerët gjithnjë e më shumë.

Kjo është arsyeja pse unë do t’u rekomandoja të gjithë burrave që dëshirojnë të kurojnë prostatën (kronike) duke përdorur mjete moderne dhe të kursejnë para, që të porosisin këtë produkt sa më shpejt të jetë e mundur.

Komente – Men’s Defence Albania, çmimi

Oliver T.

Faleminderit shumë për artikullin interesant. Unë kam 3 vjet që trajtoj prostatën dhe nuk ka asnjë mënyrë që ta shëroj atë. “Men’s Defence” ishte e thënë për mua. Ata thanë se kanë mbetur pak pako.

Gjon R.

Edhe unë e porosita. Unë e kam atë me një zbritje për vetëm 4500 ALL ia vlen). Trajtimi i prostatës në Shqipëri është jashtëzakonisht i vështirë dhe afatgjatë. Nëse ka një produkt të tillë, atëherë është i shkëlqyeshëm

Naim Z.

“Men’s Defence” është një produkt i shkëlqyeshëm. Unë e konfirmoj! Ma rekomandoi një mjek që e njoh. Ai tha se ishte e ndaluar të jepet në spital, por ai ua rekomandon këtë vetëm të njohurve të tij. “Men’s Defence” më ndihmoi shumë, nuk ka asnjë shenjë të prostatës. Dhe unë kam një potencë si gur falë këtyre kapsulave. Unë jam 59 vjeç.

Tereza B.

Mjekësia në AL është vërtet e tmerrshme. Faleminderit mjekut që pati guximin ta thoshte këtë

Naile T.

Burri im ka prostatë. Ai dëshiron të kurohet, por nuk di si, nuk ka fituar asgjë duke shkuar tek mjekët. Ai thotë se kishte shkuar më parë dhe se ata bënë një masazh përmes hapjes së tij anale. Ai nuk dëshiron të shkojë më. Sapo porosita Men’s Defence për të.

Pandi P.

Jam trajtuar me këtë produkt dhe prostata u zhduk shpejt. Nuk shkoja më shpesh në tualet, dhe kur shkoj nuk kam më dhimbje. Unë ua rekomandoj të gjithëve. Unë e porosita atë me zbritje në këtë faqe. Nuk ekziston në barnatore, dhe unë kam pyetur në disa prej tyre.

Xhevdet

Unë jam 63 vjeç dhe kam adenoma të prostatës. Më thoni, a do të më ndihmojë “Men’s Defence”?

Maria

Xhevdet, do të të ndihmojë, njëlloj sikur gjyshit tonë. Ai është 71 vjeç dhe kishte adenoma. Ai u mjekua për një muaj dhe prostata u shërua, gjë që u konfirmua nga ekoja.

Altin

Faleminderit mjekëve që kujdesen për pacientët! Produkti është i shkëlqyeshëm. E marr vetëm për 3 ditë dhe urinimi është shumë më i mirë. Dhimbja është zhdukur. Unë do të vazhdoj me trajtimin. Faleminderit shumë për rekomandimet. Nuk e besoja por po e përdor prej 3 ditësh dhe shoh përmirësime të dukshme.

Landi

Prostata nuk duhet të injorohet në asnjë mënyrë. Shoku im nuk po i kushtonte vëmendje dhe kishte frikë nga mjekët për shkak të këtij masazhi. Dhe ai u sëmur nga kanceri. Ai tashmë vdiq…

Robert

Faleminderit! E porosita. Ata thanë se duhen 2 ditë për të dorëzuar. Jam befasuar.

Xhenet

Babai im kishte prostatë. Ne blemë Men’s Defense 2 muaj më parë. Ai e përdori atë për 10 ditë. Gjatë asaj kohe, prostata u zhduk plotësisht. Mjeku që e kishte trajtuar atë me antibiotikë më parë u habit dhe tha se nuk e dinte për produktin. Babai nuk e besoi… Mjekët sot mendojnë vetëm për fitim.

Olti T.

Unë do t’ju tregoj diçka si një njeri trajton prostatën për herë të 7-të! Hidhni të gjitha pilulat dhe blini Men’s Defence. I vetmi produkt që të ndihmon!!! Çdo gjë tjetër është një humbje parash.  Njerëzit u besojnë jetën e tyre mjekëve dhe ata vendosin paratë para nesh!!!

Martin

Unë kam përdorur Men’s Defence për një javë. Të ndihmon shumë. Mbërriti për 2-3 ditë, por dua ta ndjek të gjithë kurën për një jetë të shëndetshme!

Eri B.

Faleminderit! E porosita. Menaxheri tha se kishin mbetur pak pako. Kush dëshiron ta porosisë, të nxitojë!

Urologu i njohur: “Inflamacioni i prostatës  nuk është thjesht një dhimbje e përkohshme, pasi njeriu mund të mos e përballojë këtë inflamacion në 10-14 vjet. Ka gjithnjë një zgjidhje, por jo për të gjithë”

Artan D: “Unë u garantoj të gjithë burrave që vuajnë nga inflamacioni i prostatës se mund të marrin substancën më të re që do t’i ndihmojë ata të trajtojnë këtë gjendje.”

Gjatë konferencës për shtyp, urologu kryesor i klinikës, dr. Artan D. deklaroi: “Inflamacioni i prostatës nuk është vetëm një gjendje e pakëndshme mjekësore. Pa trajtimin e duhur, ajo mund të zhvillohet në adenoma. Ndër kushtet mjekësore, shkalla e vdekshmërisë nga adenoma e prostatës është një nga më të lartat. Asnjë burrë që vuan nga adenoma nuk jeton përtej 10-14 vjetësh.”

Intervistë ekskluzive me dr. Artan D., një urolog me përvojë: “Pse është kaq i rrezikshëm inflamacioni i prostatës dhe çfarë mund të bëjë një burrë për të mbrojtur veten?

Gazetari: Pse inflamacioni i prostatës konsiderohet një sëmundje e rrezikshme?

Artan D. A e dini sa burra kanë vdekur nga inflamacioni i prostatës në këtë vit? Me mijëra. Dhe shumica e tyre pikërisht për shkak të adenomës së prostatës. Më shumë se gjysma e tyre! Duke marrë parasysh statistikat, 72% e burrave mbi moshën 50 vjeç janë diagnostikuar me inflamacion të prostatës (42% e burrave nën moshën 40 vjeç). Karakteristika më e rrezikshme e kësaj sëmundjeje është se gjendja e saj nuk përmirësohet me kalimin e kohës. Nëse inflamacioni i prostatës nuk trajtohet, ai mund të zhvillohet në adenoma të prostatës ose në tumor malinj.

Kjo do të thotë që çdo burrë që vuan nga inflamacioni i prostatës mund të vdesë në çdo kohë, kur kjo të zhvillohet në adenoma. Adenoma e prostatës është një nga sëmundjet më të zakonshme tek burrat. Nëse pacienti nuk vepron në kohën e duhur, mund të zhvillohen tumore kancerogjene.

Inflamacioni i prostatës ose prostata është shkaku kryesor i vdekjes ndër meshkujt.

Prandaj unë vlerësoj që inflamacioni i prostatës është një sëmundje e rrezikshme dhe kjo është ndër shkaqet kryesore të vdekjes tek burrat. Dhe, siç e kam thënë tashmë, 72% e burrave mbi moshën 50 vjeç përballen me inflamacionin e prostatës.

Gazetari: Pse mjekët përballen me vështirësi kur trajtojnë këtë sëmundje? Një trajtim efektiv do të shpëtonte mijëra jetë apo jo?

Artan D. Fakti më i rëndësishëm është se burrat zakonisht vizitohen tek mjeku kur është vonë, pasi një nga metodat tradicionale është masazhi i panjohur i prostatës. Dhe, kur më në fund vendosin të shkojnë te mjeku, ai u jep në recetë ilaçe dhe ata nuk i marrin rregullisht, pavarësisht udhëzimeve.

Pastaj ka mungesë të stafit në klinika. Si mund t’ia kushtojmë kohën tonë të gjithë pacientëve, nëse nuk ka mjaft mjekë, urologë dhe personel tjetër mjekësor? Dhe, natyrisht, për të trajtuar sëmundje të caktuara, ne kemi nevojë për specialistë që janë, siç e kam thënë tashmë, të pakët. Ndonjëherë mjekët japin në recetë pilula që janë krejtësisht të papërshtatshme, por kjo është një histori tjetër. Të gjithë mjekët kanë diploma, disa prej tyre janë me të vërtetë e kanë fituar me djersë dhe u kushtohen pacientëve të tyre, por të tjerët mund të bëjnë vetëm dëm dhe asnjë të mirë. Mos të filloj t’ju tregoj për nivelin e stresit të kësaj pune. Ne tashmë u kemi thënë lamtumirë shumë mjekëve në moshë, dhe të rinjve shpesh u mungon përvoja. Kështu që nuk është se thjesht nuk kemi personel, por nuk kemi as personel të kualifikuar.

Erekcion përmirësimi – Men’s Defence blej, çmimi

Gazetari: A vjen shkalla e lartë e vdekshmërisë së inflamacionit të prostatës prej mungesës së mjekëve, apo mjekëve të mirë?

Artan D. Kjo sigurisht nuk është arsyeja e vetme. Duhet të kemi parasysh gjithashtu mungesën e ilaçeve të mira dhe efektive. Kompanitë farmaceutike shpesh shesin ilaçe që janë edhe jo-efektive. Problemi është se ilaçet janë të pazhvilluara dhe ka edhe produkte false që kushtojnë mjaft, por janë krejtësisht joefektive. Disa mjekë japin në recetë gjithçka që ju vjen në mendje. Shpesh ata japin ilaçe që ofrojnë vetëm zgjidhje të përkohshme, shërojnë fazën akute të inflamacionit të prostatës, por në të njëjtën kohë i bëjnë shumë dëm organizmit dhe mund të çojë në pasoja të tmerrshme. Dhe shumica e ilaçeve nuk janë krijuar për të kuruar inflamacionin e prostatës, por për të lehtësuar përkohësisht inflamacionin.

Prandaj burrat nuk marrin trajtimin e nevojshëm dhe fatkeqësisht inflamacioni i prostatës shpesh përfundon me vdekje.

Të gjitha sa më sipër kontribuojnë në këtë rezultat dhe shkalla e vdekshmërisë është e lartë. Ky trajtim joefektiv mund të shoqërohet me ndërlikime të shumta, ku gjendja e përgjithshme e pacientit përkeqësohet dhe shpesh përfundon në mënyrë fatale. Sigurisht që ka disa pajisje private mjekësore, por edhe atje mund të gjejmë mjekë që nuk i përkushtohen një pacienti dhe asaj që ai në të vërtetë ka nevojë. Kjo ndodh shpesh te mjekët e rinj dhe të papërvojë, dhe ekziston qëllimi i shtrydhjes të sa më shumë parave nga pacienti. Fatkeqësisht, ky është realiteti.

Gazetari: Pra, çfarë duhet të bëjnë burrat që vuajnë nga inflamacioni i prostatës? Të presin derisa të vdesin? Duke qenë urologu kryesor i klinikës, jam i sigurt që keni një përgjigje për këtë pyetje, a kam të drejtë?

Artan D. Po, ne jemi duke punuar për t’i ardhur në ndihmë çdo pacienti që vuan nga inflamacioni i prostatës. Ne nuk mund ta zgjidhim problemin e mungesës së stafit tonë brenda ditës. Kjo nuk varet vetëm nga klinika, por edhe nga sistemi ynë arsimor. Sigurisht që kemi praktikantë, por nuk ka zgjidhje të shpejtë për këtë problem. Ne i shohim të njëjtat kushte edhe në vendet e tjera të Evropës dhe në botë. Kur flas me kolegët e mi jashtë vendit, kuptojmë që ndeshemi me të njëjtat vështirësi.

Është gjithashtu e vërtetë, nga ana tjetër, se inflamacioni i prostatës nuk mund të shërohet në të gjithë burrat, por këto raste janë të rralla.

Por le të qëndrojmë në anën pozitive dhe më lejoni të them se ka një dritë në fund të tunelit. Unë arrita të krijoj një sistem shpërndarjeje për një substancë të re që mund të lehtësojë plotësisht inflamacionin e prostatës dhe të gjitha ndërlikimet që mund të vijnë nga ajo. Programi do të fillojë afërsisht brenda gjashtë muajve të ardhshëm, por unë arrita ta organizoj atë në mënyrë që të jetë në dispozicion për të gjithë burrat.

Gazetari: A mund të na thoni më shumë për këtë substancë?

Artan D. Produkti për të cilin po flas lehtëson plotësisht inflamacionin e prostatës, në çdo fazë të caktuar. Që nga ditët e para të marrjes së këtij produkti, ai lehtëson gjithashtu çdo lloj rreziku të shfaqjes së adenomave dhe tumoreve. Kjo do të thotë se ky produkt mund të ulë rrezikun e komplikimeve serioze dhe rezultatin vdekjeprurës në zero. Gjithçka që një burrë me prostatë duhet të bëjë është të fillojë trajtimin dhe do t’ia hedhë paq.

Unë mendoj se kjo substancë për lehtësimin e inflamacionit të prostatës mund të shpëtojë mijëra jetë. Prandaj, unë vendosa gjithë energjinë time në këtë produkt dhe vazhdova me prova klinike.

Gazetari: Për çfarë produkti po flisni? Cili është sekreti prapa këtij produkti?

Artan D. Produkti quhet ” Men’s Defence “ dhe është një produkt krejtësisht i ri në këtë treg. Ndryshe nga shumë ilaçe të tjera për shërimin e inflamacionit të prostatës, ky produkt u zhvillua nga ekspertë të kësaj fushe dhe jo nga kompani gjigande farmaceutike. Produkti është faktikisht zhvilluar nga një grup ndër-shërbesh prej urologësh dhe shkencëtarësh kryesorë.

Produkti ka tre parime të rëndësishme të veprimit: Së pari normalizon rrjedhën e gjakut në organet e legenit. Së dyti, eliminon mbetjet nga organet e legenit. Dhe së treti, rikthen prodhimin e hormoneve mashkullore. Ky parim i tretë gjithashtu rrit potencën mashkullore. Ne gjithashtu mund ta quajmë atë “efekt anësor të pranuar me kënaqësi”.

Inflamacioni zhduket shpejt pasi personi fillon të marrë këtë produkt – burrat që e morën atë raportojnë se kanë vërejtur rezultatet e para, të tilla si urinim pa dhimbje dhe ndjesi djegieje që në mëngjesin e nesërm pasi filluan të marrin kapsulat Men’s Defence. Zakonisht duhet një terapi 14-ditore me Men’s Defence për të lehtësuar plotësisht inflamacionin e prostatës. Në situata pak më ekstreme ose në faza të avancuara të inflamacionit, trajtimi zgjat më shumë.

Një avantazh tjetër i kapsulës Men’s Defence është se përmban shumë vitamina, makro dhe mikroelementë. Ai siguron një efekt lehtësues gjithëpërfshirës në trupin e mashkullit.

Përveç tre parimeve kryesore të veprimit, Men’s Defence ka edhe disa efekte të tjera:

 • ul dhe lehtëson inflamacionin kronik të prostatës;
 • parandalon infeksionet e traktit urinar;
 • lehtëson urinimin;
 • rikthen fuqinë seksuale:
 • forcon sistemin imunitar të trupit;
 • përmirëson rrjedhën e gjakut në organet e legenit;
 • siguron vitamina dhe mikroelemente për trupin e njeriut.

E rëndësishme! Rezultatet tregojnë se muajt e Februar dhe marec janë më të mirat për të filluar trajtimin. Meqenëse temperatura mesatare e trupit stabilizohet, kjo rrit proceset metabolike në trup dhe rrjedhimisht edhe efektivitetin e produktit.

Gazetari: A ka ndonjë kundërindikacion për kapsulat Men’s Defence?

Artan D. Nuk është vërejtur ndonjë kundërindikacion. “Men’s Defence” prodhohet vetëm me përbërës natyralë, si Ekstrakt fiku indian, Ekstrakt i rrënjës së shpargut, Ekstrakt i rrënjës së xhenxhefilit, Citrat zinku dhe Ekstrakt i gjetheve të Aloe Vera dhe nuk shkakton reaksione alergjike. Men’s Defence mund të merret edhe nga individë që janë alergjikë ndaj disa ilaçeve. Është plotësisht i sigurt për mëlçinë, zakonisht organi më i stresuar kur merrni ilaçe të tjera me efekte të forta.

Siç kam thënë më parë, produkti është zhvilluar nga ekspertë të pavarur dhe aktualisht prodhimi po mbahet në qendrën shkencore për shëndetin dhe mjekësinë dhe së shpejti do të fillojë shpërndarja. Kjo është arsyeja që produkti është i disponueshëm vetëm brenda programeve speciale .

Nëse do të ishte në dorë të kompanive të mëdha farmaceutike, çmimi i tij do të ishte disa herë më i lartë se sa është. Por ai është në pronësi të një sektori shkencor dhe prandaj është në dispozicion të njerëzve me një çmim të përballueshëm.

Shitja ishte planifikuar të fillonte brenda 6 muajve, por unë arrita të negocioj me qendrën kërkimore dhe të marr fondet për të financuar një më herët një fushatë të produktit. Tani është në dispozicion për të gjithë dhe me 50-% zbritje. I gjithë stoku në depo është i destinuar për programin e shitjeve të Men’s Defence.

Gazetari: Atëherë, si mund ta marrin burrat këtë produkt? A kanë nevojë për ndonjë lloj vërtetimi mjekësor ose dokumenti të ngjashëm?

Artan D. Kërkesa kryesore është që ata të jenë mbi 30 vjeç. Produkti i porositur më pas i dërgohet direkt personit që e ka porositur me postë. Ne mendojmë se është mënyra më e shpejtë që abonentët të marrin porosinë dhe të fillojnë trajtimin. Në fakt është mjaft e thjeshtë: ju thjesht bëni porosinë tuaj me emrin dhe numrin e telefonit, prisni telefonatën e operatorit, të cilit i tregoni adresën dhe kohën e dorëzimit. Më pas e merrni pakon në postë.

Kushtet e blerjes së produktit “Men’s Defence” brenda këtij program – Men’s Defence në Shqipëriment:

 • Vetëm për përdorim personal

Kjo është e nevojshme për të mbrojtur produktin nga ri-shitja kur individët porosisin sasi të mëdha të produktit për t’i rishitur ato me një çmim më të lartë.

 • Porosia bëhet përmes faqes zyrtare në internet të programit

Faqja zyrtare në internet garanton çmimin dhe origjinalitetin e produktit

Më poshtë do të gjeni një formular që mund ta plotësoni nëse dëshironi të bëni porosinë tuaj-)

Gazetari: Faleminderit për kohën tuaj dhe përgjigjet tuaja. Ju na keni dhënë informacion të dobishëm dhe mendoj se shumë nga lexuesit tanë do të vendosin të blejnë këtë produkt për të mbrojtur shëndetin e tyre.

Komente – Men’s Defence përdorimi:

Tina P.

Burri im vuante nga inflamacioni i prostatës. Ai dëshiron të shërohet por nuk di se si. Nuk e bind dot që të shkojë te mjeku. Ai shkoi një herë, por nuk ishte aq i entuziazmuar nga masazhi i prostatës përmes anusit. Dhe ai nuk dëshiron të shkojë sërish. Unë porosita Men’s Defence sa kohë që ishte ende me zbritje.

Sajmira R.

Sistemi shëndetësor në Shqipëri është me të vërtetë për të ardhur keq.

Daniel

Urime! “Men’s Defence” është me të vërtetë efektiv në trajtimin e inflamacionit të prostatës! Në rastin tim, ajo u zhduk dhe nuk është kthyer më. Një muaj e gjysmë më parë bëra një porosi, dhe pakoja erdhi për 4 ditë dhe prej asaj kohe mund të dal në banjo pa siklete! Faleminderit të gjithëve dhe prodhuesit!

Mishel

Është e mrekullueshme. Edhe unë mund ta konfirmoj. Më rekomandoi një mjek këtë produkt. Nuk ta japin në recetë por mund të rekomandohet. Më ka ndihmuar mjaft shumë dhe inflamacioni u shua plotësisht. Më ka ndihmuar gjithashtu me ereksionin…

Arli

Faleminderit zotit që kemi këta mjekë që në të vërtetë kujdesen për pacientët e tyre! Një produkt i pabesueshëm. Unë e kam marrë atë për 3 ditë dhe urinoj shumë më kollaj, si dhe dhimbja u largua. Vazhdoj ta marr ende. Faleminderit për këshillën tuaj! Isha pak skeptik por i vura re rezultatet pas 3 ditësh.

Besi S.

Faleminderit për këtë artikull interesant. Unë kam tre vite që luftoj me inflamacionin e prostatës dhe s’kam pasur sukses. Unë tashmë kam porositur Men’s Defence. Kanë mbetur disa artikuj, por operatori më shpjegoi se ato po shiten me të vërtetë shpejt.

Robert

Si porositet “Men’s Defence”?

Jani

Ju plotësoni formularin. Mundësia e testimit të këtij produkti më ka ndihmuar shumë!

Oliver

E ka porositur ndonjëri? Për sa kohë e keni marrë?

Mark E.

Unë e kam porositur atë kohë më parë përmes një shoku, por nuk kishte asnjë zbritje në atë kohë. Kam paguar shumë më tepër sesa tani, por ia vlejti. Në rastin tim, inflamacioni kronik i prostatës u zhduk në 2 javë dhe nuk është kthyer më që prej 4 muajsh. E kam marrë pakon në 3 ditë.

Jana

Babai im vuante nga inflamacioni i prostatës. Ne ia blemë këtë produkt 2 muaj më parë. Ai e mori atë për 10 ditë dhe u shërua plotësisht. Mjeku që e kishte trajtuar atë me antibiotikë u befasua plotësisht dhe nuk kishte dëgjuar kurrë për këtë produkt. Babai im nuk e besonte dot por e rëndësishmja është që shkoi mirë!

Xheni

Do ta marr këtë edhe për burrin tim. Thjesht nuk di se si ta ndihmoj pasi duket se është shëruar e pastaj inflamacioni rishfaqet. Mos të tregoj pastaj se kur kemi bërë seks për herë të fundit…

Pandi

Unë kam disa vite që e luftoj inflamacionin, i cili mu shfaq kur isha 38 vjeç. Unë kam ndjekur trajtime të shumta, por inflamacioni u përkeqësua gjithnjë e më shumë. Herën e fundit u ndjeva vërtetë shumë keq. Më thanë se mund të zhvillohej në kancer të prostatës, prandaj e rekomandoj që të gjithë ata që vuajnë nga inflamacioni i prostatës të fillojnë trajtimin sa më shpejt të jetë e mundur. Është një sëmundje jashtëzakonisht e rrezikshme.

Gjon

Unë mendoj se jam një nga shumë njerëz që vuajnë për shkak të kësaj dhe falënderoj Zotin që zbulova Men’s Defence. Më ka shpëtuar nga prostata, diçka që shumë mjekë më parë nuk e kishin bërë! Gjeta këtë faqe rastësisht, bëra një porosi dhe nuk isha më se i lumtur…

Andi M.

Ju ka ndihmuar vërtet të gjithëve? Mjekët janë zakonisht të padobishëm…

Petrit

Sigurisht! Ka një efekt vërtet të fortë dhe nuk dëmton aspak shëndetin tuaj! Bëni porosinë tuaj! Ka funksionuar në rastin tim, ku adenoma e prostatës u zhduk fare.

Anxhela

Faleminderit njerëz! Kjo e ka ndihmuar vërtetë burrin tim. Unë doja t’u thoja të gjithë burrave që të mos shtyjnë trajtimin e tyre por të kujdesen për shëndetin e tyre!

Robert

Unë kam vite që luftoj inflamacionin e prostatës. Pastaj vendosa të provoja Men’s Defence dhe inflamacioni u përmirësua duke filluar nga e nesërmja. Si rregull duhen 2 javë. Tani ndihem si një i ri. Sa mirë që mund të bëni porosinë tuaj përmes kësaj faqe zyrtare dhe që nuk keni pse të shkoni diku tjetër për të marrë këtë produkt. Ku kishte qenë më parë?

Leo

Unë kam provuar lidhjen në faqen e internetit dhe duket se po funksionon shumë mirë. Bëra një porosi dhe pastaj operatori më telefonoi për të konfirmuar porosinë. Ai vetëm më paralajmëroi se sasia e stokut është e kufizuar – Pakoja duhet të mbërrijë në çdo kohë. Mezi po e pres! Shumë faleminderit!

Sandri

Produkt i shkëlqyeshëm, më ka ndihmuar në 2 javë. Tani vjen dhe me zbritje, duke e bërë të përballueshëm.