HomeAlbaniaTestoY Shqiperi, përbërja, komentet, çmimi - kapsula për të rivendosur funksionin erektil

TestoY Shqiperi, përbërja, komentet, çmimi – kapsula për të rivendosur funksionin erektil

Author

Date

Category

Zgjedhja nr. 1 e të gjithë njerëzve!

Ju mund të bëni më shumë.

Thjesht provojeni!

 • Eksitim i shpejtë
 • Ndjeshmëri e lartë
 • Më shumë spermë
 • Ngritje e fortë dhe e gjatë

Testo-Y funksionon me rezultate

Përbërësit aktivë të këtyre kapsulave stimulojnë ereksionin. Duke përmirësuar rrjedhën e gjakut në pen, Testo-Y siguron stimulim natyror të ereksioneve të gjata pa ushtruar presion në zemër (siç bën viagra).

Ereksionet e dobëta, derdhja e parakohshme, mungesa e forcës seksuale dhe qëndrueshmëria janë pasojat e një stili jetese të pashëndetshëm, stresi të vazhdueshëm dhe një ambienti të ndotur. Testo-Y do të ndryshojë jetën tuaj seksuale një herë e mirë!

Para përdorimit të kapsulave Testo-Y

Oct-15 minuta. Kohëzgjatja maksimale e një ereksioni është

Pas përdorimit të kapsulave Testo-Y

40-75 minuta. Kohëzgjatja maksimale e një ereksioni është

Këta burra kanë ndjerë tashmë efektivitetin e kapsulave Testo-Y: opinionet

TestoY opinionet

Tomas, 28 vjeç

Fitova zbritjen në provën e parë.

Po kërkoja një produkt që do të përmirësonte funksionin tim erektil, por nuk doja të përdorja Viagra. Kam gjetur Testo-Y në këtë faqe interneti dhe menjëherë fitova zbritje. Vendosa ta provoja dhe doli të ishte një ide e mirë. Problemi u zhduk në ditën e parë të marrjes së këtyre kapsulave.

TestoY opinionet

Sajmir, 32 vjeç

Reklama është e vërtetë, këto kapsula vërtet funksionojnë.

Unë kisha një dëshirë të provoja Testo-Y. Kam dëgjuar për këtë për një kohë të gjatë, por nuk besoja se funksiononte. Pastaj isha fatlume dhe fitova një zbritje prej 50%, kështu që nuk kishte kuptim të mos e provoja për kaq pak para. Është më e lirë se një biletë filmi. Paketimi mbërriti shpejt, siç u premtua. Sa për rezultatet, ato janë saktësisht si në reklamë.

TestoY komentet

Jusuf, 45 vjeç

Gjithçka që ju nevojitet për të qenë plotësisht gati

Fitova zbritjen nga përpjekja e tretë dhe vendosa t’i porosisja këto kapsula, thjesht për të qenë gati në çdo moment. Ndonjëherë kam pasur probleme me ereksionin. Megjithatë, në fund të fundit jemi njerëz të thjeshtë. I përdor para seksit. E dashura ime më thotë se i pëlqen të bëjë seks me mua. Unë do të porosis më shumë.

TestoY komentet

Aleksandër, 48 vjeç

Blerja ime më e mirë 2021

Kam dëgjuar për faqen e internetit të Testo-Y nga një mik. Provova fatin tim dhe fitova një zbritje prej 50%. Sigurisht, e porosita. Ishte vërtet e lirë! Tani nuk mund të ndalem, unë vazhdimisht dua seks dhe peni im është gjithmonë i fortë. Unë sinqerisht ua rekomandoj këto kapsula të gjithëve!

Ju nuk do të prisheni shumë shpejt nëse përdorni Testo-Y

TestoY blej

Çmimi i vjetër: 9600 ALL

Çmimi i ri: 4800 ALL

TestoY në Shqipëriment, Albania – harrojeni ereksionin e dobët, seksin 5 minuta dhe derdhjen e parakohshme

 • Kohëzgjatja e ereksionit trefishohet
 • Qëndrueshmëria seksuale rritet
 • Rezultate të dukshme pas përdorimit të pare
 • Orgazma jashtëzakonisht të fuqishme
 • Ereksion i fortë
 • Seksi zakonisht zgjat më shumë se një orë, çdo here

A janë vajzat të zhgënjyera prej teje?

Porosit Testo-Y me 50% ulje çmimi

Si e përmirëson potencën Testo-Y-i?

 • Zgjeron enët e gjakut
 • Përmirëson qarkullimin e gjakur drejt penit
 • Rrit nivelin e testosteronit në gjak

Trashësia është gjithashtu e rëndësishme! Testo-Y-i është një produkt natyral për kthimin e potencës dhe parandalimin e mosfunksionimit të ereksionit. Testo-Y-i përmirëson qarkullimin, potencën dhe prodhimin e spermës, rrit nivelet e testosteronit dhe redukton kohën me 5-7 minuta.

TestoY përdorimi – ereksioni i dobët apo mungesa e plot[ e tij shkakton zhgënjim

Një pen i fortë si guri garanton seks të cilësisë së lartë!

 • Aktivitet i dobët seksual. Burrat me pen të dobët nuk kanë fare jetë seksuale
 • Dështime në shtrat. Ereksionet e dobta shpesh çojnë në dështime në shtrat dhe derdhje të parakohshme
 • Mungesë vetëbesimi. Problemet me energjinë mashkullore janë shkaku i pasigurisë rreth maskulinitetit dhe seksualitetit

Dëshironi të provoni diçka të re?

 • Ndjesi të mrekullueshme për ju dhe partneren
 • Testo-Y-i do të shpalosë një botë të re plot me orgazma
 • Me një pen të ngritur, vajzat do t’ua heqin pantallonat pa ju folur fare

TestoY blihet, blej – keni ndonjë dyshim?

Testo-Y përdoret rregullisht nga studiot e pornos nëpër botë.

TestoY çmimi

ALL 9600

ALL 4800